Ovaj sadržaj zahteva Adobe Flash Player v.10 ili višu.. Preuzmi Flash
O nama

Pismo dobrodošlice

Poštovani prijatelji,

Ponosni smo Vam predstaviti naš novi web shop s jednom od najrespektabilnijih ponuda na svetu u kojem ćete naći sve što treba za najveća takmičenja i treninge kao i za rekreaciju u slobodnom vremenu. Hiljade različitih proizvoda garancija su kvaliteta delovanja te je ostavština naših lojalnih prijatelja i kupaca među kojima su brojni svetski šampion iz svih borilačkih sportova. Naša namera je da učinimo Vas ponosnim što koristite proizvode upravo iz naše ponude.

Proizvode iz naše ponude ste mogli videti i na poslednjim olimpijskim igrama, kao i na evropskim i svetskim prvenstvima. Razumljivo je da su proizvodi iz naše ponude u upotrebi i na najvećim borbama za titulu svetskog šampiona, u svim kategorijama.

Proizvodi iz naših programa odobreni su od niza uvaženih međunarodnih sportskih institucija, a navodimo tek neke: AIBA, WTF, WKF, IJF, WBA, WBC, WBO, IBO, IBF, UFC ...

Imamo sve najbolje što je moguće naći u savremenoj svetskoj ponudi pa se punim kapacitetom približavamo Vama, i rasponima Vaših potreba i želja.

Postanite šampion sa opremom koju su stvorili šampioni,

Sportski pozdrav

Joseph R. McDonald

 

Informacije o firmi

Pride Sport je deo mreže jednog od vodećih svetskih dizajnera, proizvođača i distributera opreme i odeće za borilačke sportove i fitness, te srodnih artikala. Kompanija sa svojim partnerima iz regije deluje internacionalno te su u svom polju delovanja apsolutni lider u Jugoistočnoj evropi. Vlasnik niza zaštićenih dizajna, patenata i trgovačkih imena, te zastupnik i distributer najvećih svetskih brendova sa vrlo istančanim i prepoznatljivim stilom delovanja.

Sve dodatne informacije možete dobiti upitom na e-mail: info@pride.rs

 

Informacije o brandovima

EVERLAST ® je sinonim za boks još od davne 1910 godine. Upravo EVERLAST ® je proizveo prve prave bokserske saten gaćice te niz inovacija kroz istoriju koje su ovo ime upisale duboko u svetsku sportsku istoriju. EVERLAST ® su koristili najveći svetski sportisti svih vremena a spomenuti ćemo samo neka: Joe Frazier, Joe Louis, Sugar Rai Robinson, Jake LaMotta, Larri Holmes, Mike Tison, Evander Holifield, George Foreman, Muhamed Ali, Pernell Vitaker, Sugar Shane Moslei, Randi Couture, Jermaine Tailor, Kelli Pavlik itd .. Danas je EVERLAST ® ekskluzivni dobavljač za najveće svetske sportske priredbe uključujući naslove za titulu svetskog prvaka po WBA, WBC, WBO, IBO, IBF verzijama, te vlasnik AIBA certifikata, a EVERLAST ® proizvode redovno susrećemo na treninzima top sportista današnjice.

PRIDE ® (Praid) eng. ponos; Jednom rečju opisuje specifičan karakter boraca i sportista iz ovih krajeva. Ultimate Choice ™ je tek pokazatelj koji jasno usmerava Vaš konačni odabir i dokazuje da je Vaša potraga završena. To znači da ste našli ime koje će vaše želje i potrebe, i najvećih zahteva savremenih borilačkih veština i sportova pretvarati u stvarnost i osiguravati Vam uspešne šampionske treninge. Vanserijski kvalitet artikala i širok asortiman stavljaju PRIDE ® proizvode u prvi red imena svetskog kvaliteta i postavlja najviše standarde. U kreaciji ove najnovije PRIDE ® linije su učestvovali najveći majstori borilačkih veština i sportova, svetski autoriteti u oblasti sportske medicine kao i relevantne sportske institucije i naročito najveći sportisti današnjice. I prirodno je da je PRIDE ® dobitnik ovogodišnje zlatne medalje za kvalitet HBC-a.

adidas® je jedan od dva najveća sportska brenda na svetu uopšte. U našoj ponudi možete naći najnoviju opremu i odeću iz adidas ® linije za boks, kik boksa, MMA, rvanje, tekvondo kojh smo ovlašćeni distributer. adidas ® je vlasnik AIBA i WTF certifikata. adidas ® je bio službeni dobavljač bokserskog turnira na olimpijadi u Pekingu 2008 i zvanični snabdevač bokserskog turnira na olimpijadi u Londonu 2012 godine.

Cleto Reyes ® ime je glavni oslonac u boksačkom sportu od kada su rukavice prvi puta upotrebljene u borbi za naslov svetskog profesionalnog prvaka 1945 godine. Od tada Reyes se proširio i narastao sa svojom linijom opreme, nudeći kompletni asortiman potpuno autentične bokserske opreme proizvedene u Meksiku. Danas, nema uopšte sumnje da će Reyes rukavice uvek biti "rukavice šampiona".

 
Napomena: Zabranjena je svaka vrsta umnožavanja i prenošenje pojedinih delova ili u
celosti. Everlast®, Pride®, Adidas® i ostala trgovinska imena iz ovog kataloga su zaštićena trgovinska imena. Sva prava zadržana. Zadržavamo pravo promene podataka na našim internet stranicama bez prethodne najave. Ne odgovaramo za greške, u slikovnom ili u tekstualnom opisu.

 
Upozorenje: Boks i ostali borilački sportovi su kontaktni sportovi. Proizvodi u ovom katalogu proizvedeni su s pažnjom i pomažu zaštititi do određenog stepena, ali vam nisu garancija prevencije od povreda. Osobe koje upotrebljavaju proizvode iz ovog kataloga moraju preuzeti potpunu odgovornost za sav rizik od povreda, uključujući i smrtne povrede. Proizvođač ili distributer neće preuzeti odgovornost za bilo koju povredu ili smrt prouzrokovanu upotrebom proizvoda iz ovog kataloga. S vremenom i upotrebom materijali upotrebljeni za proizvodnju ovih proizvoda će izgubiti neka od svojih svojstava i trebati će zamenu.