Euro
Srpski
Close
Search

O nama

Pismo dobrodošlice

Poštovani prijatelji,

Ponosni smo Vam predstaviti naš novi web shop s jednom od najrespektabilnijih ponuda na svetu u kojem ćete naći sve što trebate za najveća takmičenja i treninge kao i za rekreaciju u slobodnom vremenu. Hiljade različitih proizvoda garncija su kvaliteta rada te je ostavština naših lojalnih prijatelja i kupaca među kojima su brojni svjetski prvaci iz svih borilačkih sportova. Naša namjra je učiniti i Vas ponosnima što koristite proizvode upravo iz naše ponude.

Proizvode iz naše ponude ste mogli videti i na zadnjim olimpijskim igrama, kao i na evropskim i svetskim prvenstvima. Razumljivo je da su proizvodi iz naše ponude u poređenju i na najvećim borbama za titulu svjetskog prvaka, u svim kategorijama.

Proizvodi iz naših programa odobreni su od niza uvaženih međunarodnih sportskih institucija, a navodimo tek neke: AIBA, WTF, WKF, IJF, WBA, WBC, WBO, IBO, IBF, UFC…

Imamo sve najbolje što je moguće naći u savremenoj svetskoj ponudi pa se punim kapacitetom približavamo Vama, i rasponima Vaših potreba i želja.

Postanite prvak s opremom koju su stvorili prvaci,

Sportski pozdrav

Joseph R. McDonald


Informacije o tvrtki

Beosing d.o.o. je dio grupe koja je jedan od vodećih svjetskih dizajnera, proizvođača i distributera opreme i odjeće za borilačke sportove i fitness, te srodnih artikala. Tvrtka djeluje internacionalno te je u svom polju djelovanja apsolutni lider u jugoistočnoj europi. Vlasnik niza zaštićenih dizajna, patenata i trgovačkih imena, te zastupnik i distributer najvećih svjetskih brandova s vrlo istančanim i prepoznatljivim stilom djelovanja.

Sve dodatne informacije možete dobiti upitom na e-mail: info@pride.rs


Informacije o brandovima

EVERLAST® je sinonim za boks još od davne 1910 godine. Upravo EVERLAST® je proizveo prve prave boksačke saten gaćice te niz inovacija kroz povijest koje su ovo ime upisale duboko u svjetsku sportsku povijest. EVERLAST® su koristili najveći svjetski sportaši svih vremena a spomenuti ćemo samo neka: Joe Frazier, Joe Louis, Sugar Ray Robinson, Jake LaMotta, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holifield, George Foreman, Muhamed Ali, Pernell Whitaker, Sugar Shane Mosley, Randy Couture, Jermaine Taylor, Kelly Pavlik itd...Danas je EVERLAST® ekskluzivni dobavljač za najveće svjetske sportske priredbe uključujući naslove za titulu svjetskog prvaka po WBA, WBC, WBO, IBO, IBF verzijama, te vlasnik AIBA certifikata, a EVERLAST® proizvode redovito susrećemo na treninzima top sportaša današnjice.

PRIDE®; je sinonim za najekstremnije borilačke sportove, jednom rječju opisuje specifičan karakter vrhunskih boraca i športaša. Ultimate Choice™ je tek pokazatelj koji jasno usmjerava Vaš konačni odabir i dokazuje da je Vaša potraga završena. To znači da ste našli ime koje će Vaše želje i potrebe, i najvećih zahtjeva suvremenih borilačkih vještina i sportova pretvarati u stvarnost i osiguravati Vam uspješne šampionske treninge. Izvanserijska kvaliteta artikala, te širok asortiman stavljaju PRIDE® proizvode u prvi red imena svjetske kvalitete te postavlja najviše standarde. U kreaciji ove najnovije PRIDE® linije su sudjelovali najveći majstori borilačkih vještina i sportova , svjetski autoriteti u području sportske medicine kao i relevantne sporske institucije i poglavito najveći sportaši današnjice.

adidas®; ime koje je obilježilo povijest svjetskog sporta i ponajveće sportsko ime današnjice. U našoj ponudi možete naći najnoviju opremu i odjevnost iz adidas® linija za boks, kickboxing, MMA, hrvanje, taekwondo, karate i judo, kojih smo ovlašteni distributer. adidas® je vlasnik AIBA, WBC, WKF, IJF, WAKO, ITF i WT certifikata. adidas® je službeni dobavljač i sponzor ponajvećih sportaša današnjice.

CLETO REYES®; ime koje je oslonac u boksačkom sportu od kada su rukavice prvi puta upotrebljene u borbi za naslov svjetskog profesionalnog prvaka 1945 godine. Od tada Reyes se proširio i narastao sa svojom linijom opreme, nudeći kompletni asortiman potpuno autentične boksačke opreme proizvedene u Meksiku. Danas, nema uopće sumnje da će Reyes rukavice uvijek biti „rukavice šampiona“.


Impressum

Vlasnik autorskih prava: Beosing d.o.o.
Direktor: Želimir Šekarić
Fotografije: LMK International, Everlast Inc., Double D, Adidas, Dyaco, Pride Sport, Croring, Guliver Image/Getty Images/AFP, Blue Studio.


Napomena: Zabranjena je svaka vrsta umnožavanja, te prenošenje pojedinih dijelova ili u cijelosti. Everlast®, Pride®, Adidas® i ostala trgovačka imena iz ovog kataloga su zaštićena trgovačka imena. Sva prava pridržana. Zadržavamo pravo promjene podataka na našim internet stranicama bez prethodne najave. Ne odgovaramo za pogreške, u slikovnom ili u tekstualnom opisu.


Upozorenje: Boks i ostali borilački sportovi su kontaktni sportovi. Proizvodi u ovom katalogu proizvedeni su s pažnjom i pomažu zaštititi do određenog stupnja, ali vam nisu jamstvo prevencije od ozljeda. Osobe koje upotrebljavaju proizvode iz ovog kataloga moraju preuzeti potpunu odgovornost za sav rizik od ozljeda, uključujući i smrtne ozljede. Proizvođač ili distributer neće preuzeti odgovornost za bilo koju ozljedu ili smrt prouzročenu upotrebom proizvoda iz ovog kataloga. S vremenom i upotrebom materijali upotrebljeni za proizvodnju ovih proizvoda će izgubiti neka od svojih svojstava i trebati će zamjenu.